• page_head_bg

Produk

Tunggal lan Tiga fase 5-60A Meter Listrik Prabayar kanthi rega paling larang karo pabrikan china

Katrangan singkat:

Program panyedhiya aset Smartmeter Fase Tunggal Nigeria MAP

Pembangkit listrik Photovoltaic (PV) saya cepet tuwuh ing Asia Kidul lan Afrika, Minangka mini grid kanthi efektif nyedhiyakake listrik kanggo wilayah terpencil sing ora bisa dilindhungi jaringan utilitas. CA168 dirancang khusus kanggo kothak mini generasi solar PV kanggo ngukur konsumsi daya, bisa ndhukung 5A, 16A, 40A, 60 A saiki, voltase Nominal 230V, kelas akurasi Kelas 1 priksa manawa pangukuran sing apik. Kita wis nggawe modul RF ing meter supaya sistem pemantauan lan manajemen bisa dikembangake, meteran ngirim data menyang konsentrator data kanthi RF, banjur konsentrator data ngunggah data kanthi GPRS. Repeater bisa nambah sawetara komunikasi kanggo konsentrator data.


Detail Produk

Tag Produk

NAMA PRODUK: Program Panyedhiya Aset Smartmeter Single MAP Single Nigeria RELAY LATCH: Mbangun
DIMENSI: 155x120x52mm Bobot: 700 G
RATE KONSUMSI: 1000 Imp / kWh AKURASI: Kelas 1
PORT DATA: Optik Inframerah KEYPAD SPLIT: Pilihan
KOMUNIKASI: RF
Cahya sing dhuwur: Meter Listrik Prabayar 20m2 Meter Listrik Prabayar2W 1 Meter Energi Fase

Meter Listrik Prabayar 2W 20mA Meter Listrik Prabayar 1 Meter Energi Tahap

Program panyedhiya aset Smartmeter Fase Tunggal Nigeria MAP

Pembangkit listrik Photovoltaic (PV) saya cepet tuwuh ing Asia Kidul lan Afrika, Minangka mini grid kanthi efektif nyedhiyakake listrik kanggo wilayah terpencil sing ora bisa dilindhungi jaringan utilitas. CA168 dirancang khusus kanggo kothak mini generasi solar PV kanggo ngukur konsumsi daya, bisa ndhukung 5A, 16A, 40A, 60 A saiki, voltase Nominal 230V, kelas akurasi Kelas 1 priksa manawa pangukuran sing apik. Kita wis nggawe modul RF ing meter supaya sistem pemantauan lan manajemen bisa dikembangake, meteran ngirim data menyang konsentrator data kanthi RF, banjur konsentrator data ngunggah data kanthi GPRS. Repeater bisa nambah sawetara komunikasi kanggo konsentrator data.

Fitur utama

1. 20 digit (Spesifikasi Transfer Standar) enkripsi STS
2. Deteksi energi balik sing signifikan (SRE)
3. Pelabuhan sing cocog karo IEC62056-21 sing ngidini interogasi data gampang
4. Medhot sambungan sing kakehan lan ora ana kredit
5. Sumber daya dobel sing digunakake ing mode prabayar lan kredit
6. Watesan mbukak sing bisa diprogram lan peringatan kredit kurang
7. Deteksi lan rekam acara tamper kayata tutup, pambalik, black-out, lsp.
8. Akses gampang kanggo data konsumsi sejarah 12 wulan lan 5 token pungkasan diketik

Manfaat utility

1. Sambungan sing gampang menyang User Interface Unit (UIU) kanggo aplikasi jinis pamisah
2. Komunikasi nirkabel RF / GPRS karo server AMR / AMI endhas
3. Wektu Gunakake (TOU), multi-tarif, setelan preinan.
4. Kontrol muatan canggih lan fitur pedhot

Spesifikasi

Voltase nominal Un: 220/230/240 V Suhu panyimpenan: 40 ℃ nganti + 85 ℃
Voltase winates: 70% ~ 120% Un Tingkat insulasi: rms 4kV sajrone 1 menit
Fn frekuensi nominal: 50-60Hz + 5% Tahan voltase impuls: 8kV, 1.2 / 50 μs
Arus dhasar (Ib): 5-10A Pembuangan udara: 16kV
Saiki maksimal (Imax): 60-100A Kekebalan menyang bidang HF:
Saiki diwiwiti (Ist): 20mA 80MHz nganti 2GHz kanthi momotan: 10V / m
Konstan energi aktif: 1000imp / kWh 100kHz nganti 1GHz tanpa momotan: 30V / m
Akurasi minangka energi aktif menyang IEC62053‐21: Kelas1.0 Tes bledosan sementara cepet: 4kV
Konsumsi daya ing sirkuit Tegangan: <2W <8VA Tingkat Perlindhungan Meter: IP54 (IEC60529)
Konsumsi daya ing sirkuit saiki: <1VA Klasifikasi Sistem Isolasi: Kelas Protektif II
Suhu operasi: 25 ℃ nganti + 70 ℃  
meter-(5)
meter-(11)
meter-(4)
meter-(2)
meter-(3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk