• page_head_bg

Warta

Yueqing Longcheng Electric

Yueqing Longcheng Electric minangka pabrikan profesional kanthi jinis barang listrik. Kita duwe spesialisasi ing bidang listrik luwih saka 10 taun lan nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas.

Sanalika, tim profesional bisa menehi saran profesional babagan produk lan pasar, lan entuk kerjasama win-win!

Kita nggunakake sistem manajemen mutu IS09001: 2015, nggunakake peralatan produksi canggih lan peralatan uji presisi, ngenalake kerajinan teknologi tinggi lan talenta teknologi tinggi, lan menehi jaminan kuwat kanggo pangembangan produk perusahaan, upgrade kualitas, lan inovasi manajemen.


Wektu kiriman: Mar-24-2021