• page_head_bg

Warta

Tanggal 17 Pameran Listrik Internasional Iran

Yueqing Longcheng Electric melu ing November 2017 tanggal 17th. Pameran Listrik Internasional Iran. Ing pameran iki, kita nampilake macem-macem produk listrik anyar lan disambut dening para pelanggan Iran. Sawetara pelanggan ngrencanakake ngunjungi pabrik ing China kanggo ngrembug babagan kerja sama.

005
004

Wektu kiriman: Mar-22-2021