• page_head_bg

FAQ

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

photo

Babagan foto produk

Kabeh gambar ing situs web iki dijupuk kanthi jinis. Amarga cahya lan tampilan sing beda-beda, bakal ana sawetara warna ing gambar kasebut. Pilih kanthi tliti manawa sampeyan ora bisa nampa bedane warna, lan aja nganggep alasan bali.

idon (1)

Babagan wektu pengiriman

Sawise entuk deposit normal kanthi pangiriman 7 dina, nanging gumantung karo jumlah pesanan.

idon (3)

Babagan perusahaan ekspres lan pengiriman conto lan conto

Ekspresi dhisik milih DHL, FEDEX, UPS lan sapanunggalane, Lan liwat segara normal nggunakake perusahaan MSK, Kanggo conto, kita bisa mbebasake 1-2Pcs nanging pelanggan kudu mbayar ongkos kirim.

idon (5)

Babagan sawise adol

Yen sampeyan nemoni masalah ing instalasi lan panggunaan, coba hubungi kami, kita siyap menehi pandhuan profesional.

idon (4)

Babagan bali lan ijol-ijolan

Yen produk kasebut pancen masalah kualitas, hubungi kita sawayah-wayah, kita bakal menehi hasil kanggo sampeyan kaping pisanan, lan kita bakal mbayar biaya pengiriman

idon (2)

Babagan layanan

1. Sadurunge adol, kita bakal mangsuli pitakon kanthi sikap anget lan ilmu teknis. Yen perlu, kita bakal menehi konfirmasi conto. Sanalika, kita welcome sampeyan kanggo ngunjungi pabrik.

2. Sawise negesake maksud kerja sama, kita bisa mlebu kontrak dodolan kanggo menehi perlindungan legal.

3. Cara pembayaran sing fleksibel: Western Union utawa akun perusahaan, transfer pribadi, lsp.

4. Rega produk online mung kanggo referensi. Amarga owah-owahan bahan baku lan biaya tenaga kerja terus-terusan, mula rega produk saya beda-beda. Kabeh produk kena negosiasi