• page_head_bg

Babagan Kita

Babagan Kita

Yueqing Longcheng Electric minangka pabrikan profesional kanthi jinis barang listrik. Kita duwe spesialisasi ing bidang listrik luwih saka 10 taun lan nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas.

Sanalika, tim profesional bisa menehi saran profesional babagan produk lan pasar, lan entuk kerjasama win-win!

Kita nggunakake sistem manajemen mutu IS09001: 2015, nggunakake peralatan produksi canggih lan peralatan uji presisi, ngenalake kerajinan teknologi tinggi lan talenta teknologi tinggi, lan menehi jaminan kuwat kanggo pangembangan produk perusahaan, upgrade kualitas, lan inovasi manajemen.

Kita duwe spesialisasi ing produksi, desain lan R&D saka pemutus sirkuit sing bisa disetel. Kita utamane nggawe pemutus sirkuit sing bisa disetel kayata PG, TG, ic60, lan liya-liyane. Kita kerja sama karo depane Prancis, sbee Beninese, CEET Togo, sonabel Papua Nugini, EDC Kamerun, EDC Mali, nigelec saka Niger, lsp.

Merek

LCELE

Diadegake

2007

Jumlah Karyawan

100-150

Modal Kadhaptar

1.000.000 RMB

more_information

Informasi Liyane

Kauntungan
Produk Utama
Jinis Bisnis
Sertifikat
Area Pabrik
Kauntungan

- Tim profesional
- Ngalami pengalaman
- Sistem kontrol kualitas
- Sawise layanan sales
- Dhukungan Teknis
- Jaminan dawa

Produk Utama

- Pemutus sirkuit
- Kontaktor Ac
- Relay termal
- Konektor kabel
- Inverter Gelombang Sinus Murni

Jinis Bisnis

-Pripta

-Dagang

Sertifikat

-ISO9001

-CE

Area Pabrik

-3.800 meter persegi

Hubungi Kita

Perusahaan kita minangka sing pertama kualitas lan layanan. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan. Matur suwun!