• page_head_bg

Produk

3P 4P 63-1600A NSX Moulded Case Circuit Breaker mccb pabrikan China kualitas tinggi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pemutus sirkuit kasus cetakan jinis NSX (Elektronik MCCB)

minangka salah sawijining pemutus jinis anyar sing perusahaan nggunakake desain canggih, teknologi manufaktur internasional kanggo dikembangake. Voltase isolasi sing dirating yaiku 950V. Cocog kanggo AC 50Hz (60Hz). Tegangan kerja 690V utawa ngisor, sing dienggo saiki 12.5A nganti 1600A sirkuit lan digunakake kanggo nyebarake energi listrik. Nggawe lan mecah kondhisi ing kahanan normal lan nglindhungi nalika sirkuit lan instalasi kakehan, sirkuit cendhak lan kurang voltase. Rak cangkang lan breaker sing saiki kurang saka 400A, efek proteksi nalika wiwitan motor kandhang mouse ora aktif, ora bisa digunakake lan nglindhungi kakehan, sirkuit cendhak lan kurang voltase. Produk kasebut salaras karo standar IEC 60947-2.

Model Cagak Tegangan operasi (V) Kapasitas pemutus sirkuit cendhak (KA)
NSX-100N 1,2,3,4 cagak 690VAC 25
NSX-100H 1,2,3,4 cagak 690VAC 70
NSX-100L 1,2,3,4 cagak 690VAC 150
NSX-160N 3,4 cagak 690VAC 36
NSX-160H 3,4 cagak 690VAC 70
NSX-160L 3,4 cagak 690VAC 150
NSX-250N 3,4 cagak 690VAC 36
NSX-250H 3,4 cagak 690VAC 70
NSX-250L 3,4 cagak 690VAC 150
NSX-400N 3,4 cagak 690VAC 45
NSX-400H 3,4 cagak 690VAC 70
NSX-400L 3,4 cagak 690VAC 150
NSX-630N 3,4 cagak 690VAC 45
NSX-630H 3,4 cagak 690VAC 70
NSX-630L 3,4 cagak 690VAC 150
NSX-1600N 3,4 cagak 690VAC 85
NSX-1600H 3,4 cagak 690VAC 100
NSX-1600L 3,4 cagak 690VAC 200

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita