• page_head_bg

Produk

10KA kualitas tinggi 1P 2P 3P 4P 1-63A L7-63N MCB (Mini circuit breaker) Produsen China

Katrangan singkat:

Jeneng: LCELE

Nomer Model: MCB SL7-63N (Pemutus sirkuit mini)

Jinis: Mini

Nomer cagak: 1,2,3,4

Dinilai saiki: 1-63A


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet

  • Jeneng: LCELE
  • Nomer Model: SL7-63N MCB (Mini circuit breaker)
  • Tipe: Mini
  • Nomer cagak: 1,2,3,4
  • Dinilai saiki: 1-63A
  • Kapasitas Pecah: 6,10kA IEC60898 (0,5 ~ 63A) .6,10,15kA IEC60947-2 (0,5 ~ 63A)
  • Kurva karakteristik: B, C, D
  • Maks. sekring sing bisa disambungake menyang: 100AgL (> 10kA)
  • Bahan pamilih: 3
  • Suhu lingkungan sing digunakake: -5 ℃ ~ + 40 ℃
  • Kelas proteksi tertutup: IP20
  • Standar: EN60898 (IEC60898) IEC60947-2
  • Urip listrik: Ora kurang saka 8000 kali
  • Urip mekanik: Ora kurang saka 20000 kali

Spesifikasi

1.L7-63 MCB 1-63A, AC 50Hz, 250V ing siji tiang. 415V ing 2,3,4 tiang.2. Overload nglindhungi IP203. IEC60898, IEC60947, lsp. 4.ODM & OEM

1-63A, 1P ~ 4P L7 MCB

Lamaran

SL7-63N duwe fungsi protèktif minangka kekurangan saka kakehan, lan digunakake ing sistem distribusi cahya ing commerce industri lan omah, lan nglindhungi motor listrik pecahan. Lan uga duwe macem-macem nilai protèktif sing dhuwur (nganti IP20), kapasitas mandhuwur, tumindak sensitif sing bisa dipercaya, trep, perakitan multi tiang, umur dawa.

Utamane diadaptasi karo sirkuit AC 50Hz, 250V ing tiang tunggal, 415V kanthi dobel, telu, papat cagak kanggo nglindhungi overload lan sirkuit pendek. Dene tegese uga digunakake ing turningon utawa mateni alat listrik lan sirkuit lampu ing kahanan normal.

Spesifikasi

Standar EN60898 (IEC60898) IEC60947-2
Dirating saiki 1-63A
Kapasitas Pecah 6,10kA IEC60898 (0,5 ~ 63A) 6,10,15kA IEC60947-2 (0,5 ~ 63A)
Kurva karakteristik B, C, D
Maks. sekring sing bisa disambungake menyang 100AgL (> 10kA)
Kelas milih 3
Suhu lingkungan sing digunakake -5 ℃ ~ + 40 ℃
Kelas proteksi tertutup IP20
Urip listrik Ora kurang saka 8000 kali
Urip mekanik Ora kurang saka 20000 kali

Ukuran / Karakteristik

L7-Polarity-DC-circuit-breaker-(2)
L7-Polarity-DC-circuit-breaker-(3)
L7-Polarity-DC-circuit-breaker

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita