• Factoury

Napa Pilih Kita

Yueqing Longcheng Electric minangka pabrikan profesional kanthi jinis barang listrik. Kita duwe spesialisasi ing bidang listrik luwih saka 10 taun lan nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas.

Sanalika, tim profesional bisa menehi saran profesional babagan produk lan pasar, lan entuk kerjasama win-win!

Produk liyane

Tampilan produk

Jeneng: LCELE
Nomer Model: sekring
Jinis: Case cetakan
Nomer cagak: 4
Arus operasi bocor (mA): 30mA, 80mA, 120mA
Tegangan sing dirating: 500V
  • index_product_a1

Warta Perusahaan

Yueqing Longcheng Electric

Yueqing Longcheng Electric minangka pabrikan profesional kanthi jinis barang listrik. Kita duwe spesialisasi ing bidang listrik luwih saka 10 taun lan nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas. Ing wektu sing padha, tim profesional bisa menehi saran profesional babagan produk lan pasar ...

Tanggal 17 Pameran Listrik Internasional Iran

Yueqing Longcheng Electric melu ing November 2017 tanggal 17. Pameran Listrik Internasional Iran. Ing pameran iki, kita nampilake macem-macem produk listrik anyar lan disambut dening para pelanggan Iran. Sawetara pelanggan duwe rencana ngunjungi pabrik ing Chin ...